צור קשרלייעוץ והכוונה התקשרו 09-3720048

תואר אקדמי זה מצוין

סיוע במימון חצי מהתואר – זה רלוונטי

1.6 – יום פתוח LIVE באקדמית נתניה

סיוע במימון חצי מהתואר, נשמע טוב?

רק לנרשמים ביום הפתוח, סיוע במימון חצי מהתואר!

ובנוסף: מלגות לנרשמים מצטיינים, מלגות על רקע סוציו-אקונומי, מלגות פרוייקט הצטיינות ועוד.

רגע, מה זה יום פתוח LIVE בכלל?

ביום פתוח LIVE תוכלו לקבל הצצה לשגרת התעסוקה בשלושה מתחומי הלימוד הפופולריים בישראל: משפטים, תקשורת ומנהל עסקים. מתעניינים בלימודי משפטים יוכלו לצפות במשפט מבויים עם מיטב עורכי הדין בישראל, מועמדים ללימודי מנהל עסקים יוכלו לצפות בסימולציה של חברות דמה המנוהלות ע"י הסטודנטים ומתחרות זו בזו, ולאורך כל היום בית הספר לתקשורת יעביר שידור חי מתחנת הרדיו.

מתי זה קורה?

יום שישי, ה- 1.6, בין השעות 8:30-13:00 בקמפוס האקדמית נתניה.

מה עוד?

"תכנית חץ" – המאפשרת ללמוד תואר ראשון ושני בארבע שנים בלבד, כיתות תרגול קטנות, יחס אישי מהסגל המנהלי וזמינות גבוהה מול הסגל האקדמי, משלחות לחו"ל ופרוייקט מצויינות המחבר בין קהילת העסקים לבתי הספר השונים במכללה כבר בזמן הלימודים – האקדמית נתניה תעניק לכם את סביבת הלימודים הנכונה והתומכת ביותר.

המכללה האקדמית נתניה מעניקה עד 10,000,000 ש"ח מלגות בשנה!

תואר אקדמי זה מצוין

סיוע במימון חצי מהתואר – זה רלוונטי

1.6 – יום פתוח LIVE באקדמית נתניה

סיוע במימון חצי מהתואר, נשמע טוב?

רק לנרשמים ביום הפתוח, סיוע במימון חצי מהתואר!

רגע, מה זה יום פתוח LIVE בכלל?

מתי זה קורה?

יום שישי, ה- 1.6, בין השעות 8:30-13:00 בקמפוס האקדמית נתניה.

מה עוד?

השאירו פרטים ונחזור אליכם (כמעט בלייב) עם כל התשובות וגם נתזכר אתכם ב- SMS:

Verification

המכללה האקדמית נתניה מעניקה עד 10,000,000 ש"ח מלגות בשנה!