צור קשרלייעוץ והכוונה התקשרו 072-3317509

• בהנחיית בכירי המערכת הבנקאית בישראל
  • יום לימודים אחד בשבוע
  • התמקצעות בתחום חשוב ומשפיע המתפתח ללא הרף
  • מגוון קורסים חדשני ורלוונטי – בנקאות מתקדמת, הערכת שווי חברות, חדר עסקאות, מימון נדל"ן, בנקאות להשקעות.

בית הספר לבנקאות ושוק ההון

בעידן הגלובליזציה של גבולות פתוחים וזרימה חסרת הגבלות של סחורות ושירותים בין המדינות המפותחות, חשיבותו והשפעתו של ענף הבנקאות הולכת וגדלה. תנועות ההון הבינ"ל הן בעלות חשיבות רבה לכלכלות המודרניות וקיומה של מערכת בנקאות מפותחת ואמינה הוא תנאי הכרחי לתנועה סדירה של השקעות בינ"ל- ריאליות ופיננסיות.
התפתחויות אלה והחשיבות הרבה של סקטור הבנקאות לכלכלה הישראלית, מחייבים הקמתה של תשתית השכלתית אקדמית ייחודית לענף, אשר תיתן מענה הן להכשרת בנקאים ברמה אקדמית והן כבמה להצגת שאלות וליבון פתרונות תיאורטיים ומעשיים לענף.

לימודי תואר שני M.A בבנקאות ושוק ההון

בעקבות ההצלחה הרבה לה זכתה התכנית לתואר ראשון ובעקבות עניין רב שהביעו רבים מבוגרי התכנית להמשך לימודי שוק ההון, הוחלט על פתיחת תכנית לתואר שני בבנקאות ושוק ההון. תואר זה יאפשר הרחבה והעמקה של הנושאים והתמקצעות נוספת במיוחד בתחום הבנקאות המתפתח כל כך בשנים האחרונות.

היתרון שבניסיון − תיאוריה לצד פרקטיקה

חברי סגל בית הספר לבנקאות ושוק ההון, בעלי תפקידים בכירים בשוק בעבר ובהווה מכינים אתכם למלא תפקידים במערכת הבנקאות ומערכת שוק ההון בישראל. בנוסף לידע התיאורטי הם מביאים עמם ניסיון מעשי רב מהתפקידים השונים אותם מילאו, כגון נגיד בנק ישראל, מנכ"ל משרד האוצר, כלכלנים ראשיים בבנקים הגדולים, חברי ועדות השקעה בגופים פיננסיים גדולים וחברי דירקטוריון הבורסה לני"ע ועוד.

ייחודיות לימודי בנקאות ושוק ההון נעוצה בהיות התוכנית מובנית מקורסים תיאורטיים לצד קורסים יישומיים, השמים דגש על החידושים והעדכונים בשוק ההון ובענף הבנקאות.
בוגרי התוכנית מקבלים ידע תיאורטי ומעשי בתחום הבנקאות והמימון  ומצויידים בתשתית מתאימה המאפשרת התמודדות עם השינויים הטכנולוגיים והעסקיים הצפויים בעתיד למערכת הבנקאות והמערכת הפיננסית.

המפתח להתקדמות בעולם הכספים

בית הספר לבנקאות ושוק ההון

בית הספר לבנקאות ושוק ההון באקדמית נתניה מציע תואר חדש ייחודי המשלב לימודי שוק ההון ובנקאות ומעניק התמקצעות בתחום חשוב ומשפיע המתפתח ללא הרף

לימודי תואר שני M.A בבנקאות ושוק ההון

• תכנית לימודי תואר שני מכשירה בנקאים ברמה אקדמית ומשמשת במה להצגת שאלות וליבון פתרונות תיאורטיים ומעשיים לענף.
  • הרחבה והעמקה של הנושאים והתמקצעות נוספת במיוחד בתחום הבנקאות המתפתח.
  • קורסים תיאורטיים לצד קורסים יישומיים השמים דגש על החידושים והעדכונים בשוק ההון ובענף הבנקאות.

השאירו פרטים ונציגנו יחזרו אליכם:

היתרון שבניסיון − תיאוריה לצד פרקטיקה

• חברי סגל בעלי תפקידים בכירים בשוק בעבר ובהווה כגון נגיד בנק ישראל, מנכ"ל משרד האוצר, כלכלנים ראשיים בבנקים הגדולים, חברי ועדות השקעה בגופים פיננסיים, חברי דירקטוריון הבורסה לני"ע ועוד.
  • תשתית מתאימה המאפשרת התמודדות עם השינויים הטכנולוגיים והעסקיים הצפויים בעתיד למערכת הבנקאות והמערכת הפיננסית.