צור קשרלייעוץ והכוונה התקשרו 072-3303190

• שילוב ידע מעשי ותיאורטי המכין אתכם לעבוד בשוק דינמי ומתחדש
  • חומר הלימוד הנרחב בחוג תואם בין השאר לדרישות הרשות לניירות הערך
  • מרצים מבכירי המערכת הבנקאית והפיננסית של ישראל
  • התנסות מעשית בחדר עסקאות (בשנה ג)
  • לבחירתכם מסלולי יום / ערב

בית הספר לבנקאות ושוק ההון

ביה"ס לבנקאות ושוק ההון באקדמית נתניה הנו היחיד המקיים תוכנית לימודים לתואר ראשון בבנקאות ושון ההון בהסמכת המועצה להשכלה גבוהה.
בית הספר החל לפעול במתכונתו הנוכחית בשנת 2001, במטרה להכשיר כוח אדם איכותי ולהעניק לו ידע וכלים להתמודדות עם האתגרים המקצועיים בתחום, עם השינויים הרבים וההתפתחויות העצומות שחלו בשנים האחרונות בתחום, בארץ ובעולם כולו.

לימודי תואר ראשון B.A בבנקאות ושוק ההון

תוכנית הלימודים מקבילה למסלולי לימודים אקדמיים יחודיים בענף הבנקאות במדינות העולם המערבי והיא מורכבת משילוב של קורסים כמותיים בכלכלה ,מימו ן וקורסים ייעודיים למקצוע הבנקאות, כגון ניהול בנקאי, ניתוח דוחות כספיים,ניהול אשראי בנקאי, מדיניות מוניטארית ועוד. קורסים אלו מאפשרים השכלה מקיפה בבנקאות ובשוק ההון והכרה של המערכות הספציפיות בישראל ושל מגוון השינויים שעברו על התחום הכוללים מכשירים פיננסיים חדשים וטכנולוגיות חדשות.

היתרון שבנסיון – ללמוד מהנסיון של ראשי המערכת הפיננסית בישראל ולהשתלב במערכת הבנקאית במהלך התואר

חברי סגל בית הספר לבנקאות ושוק ההון, בעלי תפקידים בכירים בשוק בעבר ובהווה מכינים אתכם למלא תפקידים במערכת הבנקאות, במערכת הכלכלית ובמגזר הפיננסי. בנוסף לידע התיאורטי הם מביאים עמם ניסיון מעשי רב מהתפקידים השונים אותם מילאו, כגון ,מנכ"ל משרד האוצר, כלכלנים ראשיים בבנקים הגדולים, חברי וועדות השקעה בגופים פיננסיים גדולים חברי דירקטוריון מנהלי חברות פיננסיות, יועצים כלכליים ופיננסיים ועוד.

השינויים במערכת הפיננסית תרמו לביקוש משמעותי ללימודי שוק ההון והבנקאות. ענף הבנקאות והמגזר הפיננסי מגלה עניין בקליטה לעבודה של בוגרי בית-הספר לבנקאות כאשר חלק מהתלמידים המצטיינים נקלטים כבר במהלך לימודיהם במסגרות הפיננסיות והבנקאיות השונות. בוגרי תוכנית לימודי שוק ההון משתלבים בהצלחה רבה זו השנה הארבע עשרה במערכת הבנקאית ובמערכות שוק ההון.

השקעה חכמה לעתיד שלך

בית הספר לבנקאות ושוק ההון

ביה"ס לבנקאות ושוק ההון באקדמית נתניה הינו היחיד בישראל המקיים תוכנית לימודים לתואר ראשון בבנקאות ושוק ההון בהסמכת המועצה להשכלה גבוהה.

• מלגות המאפשרות התנסות מעשית בבנקים הגדולים במדינה

לימודי תואר ראשון B.A בבנקאות ושוק ההון

• תכנית לימודים ראשונה וייחודית מסוגה בישראל
  • אופק תעסוקתי אפשרי החל מהשנה השלישית בבתי השקעות ובבנקים
  • Networking עם בוגרי החוג שהשתלבו במערכות בנקאות ופיננסיות
  • שילוב ידע מעשי ותיאורטי המכין אתכם לעבוד בשוק דינמי ומתחדש
  • חומר הלימוד הנרחב בחוג תואם בין השאר לדרישות הרשות לניירות הערך
  • מרצים מבכירי המערכת הבנקאית והפיננסית של ישראל
  • התנסות מעשית בחדר עסקאות (בשנה ג)
  • לבחירתכם מסלולי יום / ערב

השאירו פרטים ונציגנו יחזרו אליכם:

• חברי סגל בעלי תפקידים בכירים בשוק בעבר ובהווה כגון נגיד בנק ישראל, מנכ"ל משרד האוצר, כלכלנים ראשיים בבנקים הגדולים, חברי ועדות השקעה בגופים פיננסיים, חברי דירקטוריון הבורסה לני"ע ועוד.
  • מלגות מטעם המערכת הבנקאית המוענקות לתלמידים מצטיינים של מסלול לימודי שוק ההון ומאפשרות התנסות מעשית בבנקים הגדולים במדינה