צור קשרלייעוץ והכוונה התקשרו 072-3317505

להשתלב במרכז הצמיחה הכלכלית של ישראל

• תכנית לימודים חדשה באישור המל"ג

תואר משולב של ביה"ס למדעי המחשב והמתמטיקה וביה"ס למנהל עסקים

תכנית לימודי תואר ראשון בניהול מערכות מידע הינה תכנית משותפת של שני בתי ספר מובילים בתחומם:

בית הספר למדעי המחשב והמתמטיקה-  הפועל מזה שמונה עשרה שנים וממוצב בין בתי הספר המובילים בקרב המכללות בארץ, הן ברמת החומר הנלמד והן במידת הרלוונטיות שלו לצרכי הסטודנטים והבוגרים המיועדים להיקלט בתעשיית ההיי טק בישראל.

בית הספר למנהל עסקים – הפועל להכשרת מועמדים מתאימים כאנשי מקצוע בתחום מינהל עסקים בצורה יסודית ומקיפה במטרה לקדם את הבוגרים לעמדות מפתח בעולם העסקים הישראלי באופן שיאפשר להם להתקדם בלימודיהם לקראת תארים גבוהים יותר.

לימודי תואר ראשון בניהול מערכות מידע

תחום מערכות המידע הינו תחום מקצועי חדש יחסית אשר התפתח מאד בשנים האחרונות ונמצא כיום במרכז הצמיחה הכלכלית. יכולת התפקוד של הארגונים במשק תלויה בפעולה תקינה של מערכות וטכנולוגיות המידע על מגוון סוגיהן.

מערכות וטכנולוגיות אלו מנוהלות ומתוחזקות על ידי מומחים, מהם נדרש ידע רב בתחומים הקשורים למדעי המחשב ומערכות המידע מצד אחד ובמדעי הניהול והארגון מצד שני.

תכנית הלימודים החדשה בניהול מערכות מידע (Information Systems Management). מכשירה את הדור הבא אשר יעניק מענה לדרישות המתגברות והולכות בתחום מערכות המידע וימלא תפקידים הדורשים יכולת לייצג את צרכי המידע של משתמשים שונים בארגון, לנתח ולהגדיר דרישות תוך שימוש בשיטות ובמודלים מתאימים, לנהל את תהליך פיתוח המערכות, להטמיע אותן בארגונים ולנהל אותן באופן שוטף וכן לסייע למנהלים  בדרגים השונים למצוא ולאחזר מידע ולהשתמש במידע באופן מועיל וביעילות.

היתרון שבנסיון – התאמת ההכשרה לעידן הנוכחי

בראש התכנית עומד פרופ' פרץ שובל, הנמנה על בכירי המדענים בתחום מערכות המידע בישראל ובעולם.

בין השאר ייסד פרופ' שובל את המחלקה להנדסת מערכות מידע באוניברסיטת בן גוריון ועמד בראשה, פרסם מעל 100 מאמרים בעיתוני מחקר מובילים וכן מספר ספרים בתחום מערכות המידע.

יחד עם התפתחות טכנולוגיות המחשב ומערכות המידע, עולה גם הדרישה לעובדים בעלי יכולת גבוהה והכשרה מתאימה בתחום.

בוגרי התואר בניהול מערכות מידע יהיו מועמדים טבעיים למלא תפקידים מרכזיים בארגונים עסקיים, ממשלתיים ואחרים, ביניהם: מנהלי מערכת (System), מהנדסי רשת, מנהלי אתרי אינטרנט, מנהלי בסיסי נתונים, מנהלי אבטחת מידע ועוד.

התואר שעושה את הממשק בין אנשים ומחשבים

להשתלב במרכז הצמיחה הכלכלית של ישראל

• תכנית לימודים חדשה באישור המל"ג

ניהול מערכות מידע

תכנית לימודי תואר ראשון בניהול מערכות מידע הינה תכנית משותפת לביה"ס למדעי המחשב והמתמטיקה וביה"ס למנהל עסקים, הכוללת שילוב ייחודי של קורסים מתחום מדעי המחשב והמתמטיקה ומערכות המידע עם קורסים בתחום מדעי הניהול והארגון.

לימודי תואר ראשון BA בניהול מערכות מידע

• תכנית לימודים חדשה
  • לבחירתכם מסלולי יום / ערב

השאירו פרטים ונציגנו יחזרו אליכם:

היתרון שבנסיון – התאמת ההכשרה לעידן הנוכחי